Contacte

Vechea adresa: http://www.asociatianuciferilor.moldagro.md/
tel. +373 79 132 798, +373 (0) 69 557 037,
Email: gajimk@mail.ru
Director:      Constantin GAJIM.

Plasează comanda de material săditor online.

Administrare: admin@asociatianuciferilor.com

Bookmark the permalink.

53 Responses to Contacte

 1. ionut ivan says:

  Buna ziua,

  Puteti sa ma ajutati sa gasesc material saditor de nuc pecan in Romania ?
  As dori sa cumpar cativa puieti pentru ai planta.

  Cu stima
  Ionut Ivan

 2. Dumitru says:

  Buna ziua!
  Am circa 2hectare de pamint si vreau sa fac o livada din acesta ma puteti va rog ajuta cu ceva sfaturi cam cati puieti as avea nevoie pentru acest lot de pamint !
  Multumesc.

 3. nadea-zamfir says:

  Bună ziua! am nevoie de puieţi de nuci cu ramificaţie şi creştere medie , coaja medie dură. Plantarea se va face în ogradă de 0,20 ha. Cu ce mă puteţi ajuta? Mulţumesc anticipat.

  • Constantin GAJIM says:

   Va adresati la sfirsit de octombrie.

   • Adrian says:

    Buna ziua!!!! Vreau sa plantez in toamna anului 2015 1,5 ha de nuci soi cazacu. Zicetimi va rog daca se poate de obtinut fonduri si cum se face toata actiunea aceasta. Proictul de plantatie va fi gata in jur de 1 luna. Datimi si o adresa exacta pentru a veni niste consultatii.

 4. Alina Enache says:

  Buna ziua,
  As dori o informatie: – exista portaltoi adaptati la conditiile de precipitatii din Romania compatibili cu arborele de fistic?
  Doresc sa plantez cativa arbori de fistic pe care ii am deja in sud, dar imi este teama de prea multa apa care nu e suportata de fistic.
  Multumesc

 5. Dorina says:

  Salutare, am nevoie de altoi pentru nuc de Chisinau si Cogalnicianu daca ma puteti ajuta , am plantat puietii pentru ai altoi si cautam altoi,multumesc anticipat

 6. Constantin GAJIM says:

  Perioada cind doriti sa altoiti? La moment ma sunati si va spun de unde. Tel.+373 695 57 037.

 7. Irina says:

  Buna ziua.Exista in Moldova puieti de pecan? As vrea sa plantez vre-o 2 hectare.Ce cerinte orografice are?

 8. ion says:

  Buna!asi dori sa plantez toamna aceasta 1,20 ha nuci vreau sa stiu la ce pret pot cumpara un puiet?multumesc

 9. Ion says:

  Bună ziua.
  aş dori să plantez o livadă de nuci pe o suprafaţă de un ha, pe un lot de teren unde anterior, pe timpurile sovietice a fost plantată o livadă de prune, iar la moment pe terenul dat cresc tufişuri sălbatice de prun. Aş dori să aflu dacă solul de pe terenul dat este prielnic pentru plantarea livezii de nuc, sau poate fi infectat de boli care să afecteze plantaţia. Ce măsuri trebuie să întreprind înainte de a planta livada de nuc pe un asemenea teren?

 10. GRIGORAS VIOLETA says:

  Buna ziua,

  Dorim sa plantam o livada de nuci pe cca 6ha de teren. Ne puteti ajuta cu sfaturi (gen: ce tip de nuc este mai rezistent, care produce fructe in timp scurt, cam cati puieti ne-ar trebui pt suprafata mentionata, etc? … suntem incepatori in acest domeniu.

  Va multumesc.

  Violeta

 11. Svetlana Turcan says:

  In aceasta toamna dorim sa plantam nuci pe 35 de ari. Ne-am informat , dar credem ca nu suficient pentru a demara aceasta lucrare, nici nu suntem decisi ce soi ar fi bine sa plantam , sunt foarte multe subtilitati pe care am fi vrut sa le cunoastem. Va vom fi recunoscatori daca ati accepta sa ne dati un sfat . Poate la telefon . Totodata ne-ar interesa care sunt preturile puietilor . Mizam pe intelegere . Multumim anticipat.

 12. Ilie says:

  Buna ziua.
  Partenerul din Germania este cointeresat in plantarea unei livezi de nuc.Suntem la stadia procurarii terenului.El ne cere informatii despre cheltueli aprocsimative pentru infiintarea unui ha de livada.Am citit la d-ra informatia aprocsimativa de 17000lei.Ne intereseaza ce includ aceste cheltueli(procurarea puetului;prelucrarea terenului;lucrari de plantare-lucratori;tehnica pentru saparea gropilor;udarea sau instalarea unui sistem de irigare…)?Cu cine din specialistii d-ra am putea lua legatura penru consultanta si elaborarea unui proect?

 13. Claudiu says:

  Buna ziua, vreau sa cumpar soiul Kogalniceanu pentru infintarea 1 Ha livada.
  Imi spuneti va rog de unde ii pot cumpara si la ce temperatura scazuta rezista .
  Va multumesc.

 14. Grosu Gabriela says:

  Buna ziua
  Dorim sa plantam o livada de nuci pe o suprafata de 5 ha, dar mai intii avem nevoie de consultarea unui specialist in domeniu, la cine putem sa ne adresam? Care este adresa oficiului Dvs? Va multumim anticipat.
  04.11.14

 15. Petrican says:

  Buna ziua,

  M-ar interesa sa plantez o livada cu nuci in jud bistrita-Nasaud,livrati si in Romania.Aveti disponibil pt aceasta toamna ceva stoc, un pret/buc de 1 an .Multumesc.

 16. andrei says:

  buna ziua,sunt incepator,am un teren de 2 ha,vreau sa stiu de citi puieti aproximativ am nevoie si cind pot face comanda?ash vrea comanda pe primavara 2015

 17. Eduard says:

  Buna, am deschisa Gospodarie Taraneasca si am 3,5 h. de teren agricol si as vrea sa sadesc copaci de nuc, as vrea sa stiu daca importa fertilitatea solului si ce sa recoltat in ultimii ani pe acest teren. Lotul se aflain r-on. Rezina s. Lalova
  (codul cadastral 6724305012 si -//-//- 13) Ce denumire de soi pot sadi in aceasta zona si citi copaci ? As vrea sa sadesc in toamna anului 2015 .

 18. ugron gavril says:

  Tot respectul,intentionam sa facem o plantatie de nuci,deocamdata pe 2 ha ,ce parere aveti ,plantatia de primavara sau de toamna are viabilitate mai mare,ce schema de plantare propuneti ptr. soiurile Chandler si Franquette ( 7 x 7 ,8 x 8 ,8 x6 ) si cu ce componenta, 10 cu 1 ,e bine .Sau ce soi propuneti care au si productie mai timpurie si longevittea varstei aproximativa mai mare. Deasemeni ma intereseaza cum pot fi membru in aceasta asociatie.ce obligatii si drepturi includ.
  cu stima ugron

 19. narcisa says:

  buna ziua.
  as dori sa cunosc mai multe detalii pentru infiintarea unei plantatii de nuci pe o suprafata de 3ha in judetul suceava, la hotar cu judetul iasi.
  nu cunosc toate detaliile privind cel mai productiv soi de nuc precum si conditiile de plantare, intretinere si rod.
  multumesc frumos

 20. Octavian says:

  Buna ziua, poate cineva sa-mi spuna care din firmele din Chisinau vinde zeama de bordeleza ,ca am itrat pe paginile lor web si nu aveau un produs cu asa denumire, sau se poate de folosit si alte fugnicide pe baza de cupru cu alta denumire?Multumesc

 21. cosmin says:

  Bună ziua,
  Sunt din jud. Vrancea și mă interesează să înființez o livadă de 1ha nuc.
  Având în vedere durata de viață, vă întreb dacă nu este mai indicat să optez pentru nuc nealtoit!?
  Mă puteți ajuta cu analiza solului și cu livrarea materialului săditor?
  Mulțumesc!

 22. viorel says:

  Buna, as dori sa plantez un 1ha de livada de nuc si-mi trebue material saditor. lasatimi un numar de tel sau un contact,multumesc!

 23. Silviu says:

  Buna ziua am o suprafata de 2300 mp.Vreau sa plantez nuci si printre ei sa cresc oi rasa carne.Pe suprafata sa cultivat lucerna de 2 ani.As dori sami recomantati un soi de nuc care nu are coroana mare la maturitate.Am nevoe de 36 bucati pe schema plantare 8×7 sa fie si recolta buna de nuci pe viitor.Cand pot sa fac comanda de puet pentru toamna 2015.Cu respect Silviu Bacau Romania.

 24. Diana Runcan says:

  Buna ziua!
  Sunt interesata de plantarea unei parcele de teren cu puet de nuc altoit. Intrebarea mea este daca mai aveti puet nuc altoit de 2-3 ani, ce soiuri si ce preturi? Ma intereseaza pentru plantarea imediata, in primavara aceasta.
  Multumesc anticipat!

 25. radu says:

  am nevoie de vreo 10 tone de nuci pentru anul viitor imi puteti spune la cine ma pot adresa !?

 26. Sprinceana Sebastian says:

  Dispun de cca 2ha de pamant, in judetul Caras-Severin, as vrea sa infiintez o cultura de nuci. As vrea sa stiu ce soi este recomandat pentru zona aceasta si de unde pot sa procur puietii. M-ar mai ineresa sa intocmesc un plan de plantare, la cine sa apelez. Va multumesc

 27. Ion says:

  Buna, pentru irigarea pomilor de soiul franquette este necesar sa irighez saptaminal sau o pot face o singura data in luna, de exeplu sa ii dau 100 l/pom apa, sau saptaminal cite 25 l, sau ce schema de irigare imi puteti propune?
  Multumesc anticipat.

 28. petrica says:

  As dori sa infiintez aproape 1 ha de plantatie de nuc.
  Ma intereseaza :
  nuc rezistent la ger intarziat( de primavara),
  nuc de vigoare mica spre mijlocie,
  productie mare,
  Cost puiet .
  Tel 0756153633

 29. Violeta says:

  Buna ziua! Am cumparat pamant pentru a infiinta o plantatie de nuci. Pamantul se afla in Calarasi, de aceea cautam un specialist pentru a cerceta calitatea pamantului cat si amplasarea acestuia. Pamantul deasemenea este inclinat, de aceea avem careva intrebari fara raspuns. Cautam un specialist care ne-ar putea da sfatul sau. Multumesc)

 30. cezar says:

  Buna ziua . Am o suprafatade 3 ha de pamant, ma intereseaza sa gasesc pe cineva care sa se ocupe de a planta , de a aduce poomi . Daca am putea discuta pe tema asta va rog lasatimi un nume si nr de telefon

 31. matei.miron says:

  pentru 1 ha aveti nevoie de 100 pomii distanta dintre rindurii.10x10m la 10 sote merg 10 pomii groapa se sapa 20 cm si cind astupati groapa puneti o caldare de apa de 12×15 kg si deasupra lasati copca pentru stringerea apei de ploaie cind pomii au un an puteti semana culturii dorite de dumnevastra printre rindurii dar sa aiba distata de la pomi 1m apelati pentru mai multe informatii la asociatia obstiasca acasa din raionul dumnevoastra

 32. Gicu says:

  buna ziua, ce garanție dati la vinderea pomilor?

 33. Gicu says:

  buna ziua, ce garanție dati la vinderea pomilor?

 34. maria says:

  buna ziua ma intereseaza de unde putem cumpara cei mai buni pomi altoiti de nuci kogalniceanu, pentru 2 ha la soroca, multumesc

 35. Tatiana says:

  Buna ziua!
  Avem nevoie de puieti de nuci pentru 1 ha, in raionul Telenesti s. Banesti , cu ce ne puteti ajuta?

 36. Roman says:

  Buna ziua.
  Cum este posibil de a primi o consultatie?
  La cine ma pot adresa?
  Va multumesc pentru raspuns

 37. Anatolie says:

  buna ziua. Spuneti va rog daca prestati servici sau contacte a persoanelor care se ocupa cu analiza solului, proiectarea si plantarea de nuc? va multumesc

 38. Gidiuta Dan says:

  Buna ziua! Doresc sa cumpar nuci in coaja din soiul Cazacu si Chisinau, 20 kg din fiecare. Aveti de vanzare nuci din soiurile acesta?
  Oferiti certificat fitosanitar? ( sunt din Romania) si nu doresc sa am probleme la vama
  Multumesc!
  Aveti o adresa de unde le pot achizitiona?

 39. Ciobanu Vitalie says:

  Buna ziua!
  Am un hectar de pamint la Dnceni r-nul ialoveni.
  Terenul este pe coasta unui deal.Spuneti-mi,va rog,care soi
  s-ar potrivi in zona data si de unde s-ar pute de facut
  comanda pentru plantarea in toamna lui 2016?
  Multumesc anticipat.

 40. Oleg says:

  Bună ziua puteți sami spuneți dacă nucii din italia is buni pentru clima din Moldova și ce sort de nuci is cele mai bune la Moldova .?

 41. vitali says:

  Buna vrau sa aflu preturile la puieti denuci ca la toamna vrau sa plantez 3 ha

 42. caloianu costel says:

  Buna ziua.Doresc sa plantez 1ha,de nuci an Romania com.Nalbant-Tulcea,puieti de 1-2ani 100bucati ptr toamna 2016 .Va rog sa-mi spuneti cat ma costa ,si ce soiuri a-mi recomandati ptr ca iarna este foarte frig si furtuni.Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *