Evenimente

Infoinvent 19-22 noiembrie 2013
Uniunea Asociatiilor Producatorilor de Culturi Nucifere va invita la expoziție și consultații in cadrul Infoinvent 2013.

Expozitia Internationala Specializata „INFOINVENT” este un for al specialistilor din domeniul proprietatii intelectuale, organizat o data la doi ani de Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) si Centrul International de Expozitii “Moldexpo”, in cooperare cu Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic (AITT). Cea de-a XIII-a editie a Expozitiei Internationale “Infoinvent” va avea loc in perioada 19-22 noiembrie 2013, in incinta Centrului International de Expozitii “Moldexpo” SA. Scopul EIS “INFOINVENT” consta in sustinerea si promovarea activitatii inovationale, atragerea investitiilor in activitatea de inovare si transfer tehnologic, promovarea proiectelor de implementare a inventiilor, tehnologiilor si materialelor noi in economia nationala, dezvoltarea cooperarii tehnico-stiintifice regionale si internationale, incurajarea parteneriatelor business-stiinta. EIS “INFOINVENT” reprezinta un mediu ideal pentru intalniri de afaceri intre inventatori, cercetatori si reprezentantii sectorului real, constituind un eveniment major pentru intreaga comunitate stiintifica si inovationala a republicii.

Moldexpo Farmer si Moldagrotech toamna 2014.
Uniunea Asociatiilor Producatorilor de Culturi Nucifere va invita la expoziție și consultații in cadrul Farmer, Moldagrotech toamna 2014.

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *