Pepiniere de culturi nucifere din Moldova

Producătorii licențiați de Material Săditor de Culturi Nucifere cu care colaborează UAPCN.

Pepiniera Voinești
Fondată de mai bine de 30 de ani, Pepiniera Voinești a evoluat constant în plan sortimental, tehnologic și în relația cu clienții săi. Astăzi suntem capabili să furnizăm material săditor la nivelul celor mai exigente criterii de calitate și să asistăm clienții noștri în toate procesele legate de înființarea și exploatarea livezilor lor.
Pepiniera noastră colaborează cu serviciul oficial de certificare (www.ansa.gov.md) și se află în lista anuală a pepinieriștilor agreați de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Materialul săditor pe care îl producem are origine controlată și este recunoscut oficial ca autentic soiului declarat și liber de patogeni.

Întreprinderea pentru Silvicultură Iargara.
Fondata inca in 1947 Intreprinderea pentru Silvicultura Iargara a mers cu pasi marunti dar promti inainte fapt pentru care noi ne mindrim, intrucat punem accent pe servicii de calitate dar si articole originale. Printre alte produse sunt si:

 • Puieti altoiti si nealtoiti de nuc: Kogalniceanu, Cazacu, Corjeuti, Calarasi, Chisinau, Iargara.
 • Puieti de alun, soiuri din registrul national: Cherkeskii 1, Cherkeskii 2, Ata-Baba, Moskovskii Rubin (decorativ).

Pepiniera pomicolă “Kordun Mihail”, Florești
Producator de puieti de alun.

Pepiniera pomicolă “MIHAI CONOVAL”, Florești
Producător licenţiat de pomi altoiţi de Culturi Nucifere. Preşedintele AO de CULTURI NUCIFERE “FLOREŞTI”. Altoeşte la comandă toate soiurile de nuc întroduse’n Registrul de Stat.

Pepiniera pomicolă “GAVRILITA ION”,  Drochia, vice-preşedinte AO de Culturi Nucifere “DROCHIA”.
Producător de material semincer de culturi legumicole şi pomicole. Material săditor altoit de nuc. Un colaborator bun cu Ştiinţa.

Gospodăria țărănească “BOBEIKO VASILE”, com. Zaim, r-ul Căușeni.
Producător de material săditor pomicol altoit: nuc, migdal, cais, prun, piersic, măr, păr şi gutui. Îndeplineşte altoirea, stratificarea, călirea şi certificarea la comandă.

Pepiniera licențiată de Cresterea Puieților de Nuc “GOSPODARUL REDIU”
Asociaţia ştiinţifico-practică licenţiată în produceria materialului săditor altoit pomicol performant. Producerea puieţilor altoiţi de nuc soiuri întroduse în registrul de stat.
Culturile de bază: Nucul, Alunul, prunul, viţa de vie, coacăzul etc.
Distribuire: Moldova, Rusia, Ukraina, România, Cazahstan, Armenia, Cipru.

Pepiniera pomicolă SC “AMG-KERNEL” SRL, Soroca.
Lider independent la producerea materialului săditor de nuc altoit şi altor culturi pomicole.

 

Bookmark the permalink.

25 Responses to Pepiniere de culturi nucifere din Moldova

 1. BUHLEA PAUL says:

  Vriau sa cumpar pueti de nuc ptr.1hectar se pot aduce in Rominia.telefon0757026425 Paul.

 2. BUHLEA PAUL says:

  Vriau sa cumpar pueti nuci ptr 1 hectar telefon 0757026425

 3. tudor says:

  doresc sa cumpar pueti de nuc , scrieti vreo adresa ,telefon,si care sunt peturile. multumesc.

 4. Geo says:

  Salut,

  Ma intereseaza nuc pentru 1ha anul acesta in Romania, plantare in zona Barlad.

  +40 765 434 5 33

 5. Vitalie says:

  Doresc sa plantez 4,5 hectare de nuci am nevie de pomi pentru toamna anului 2015 voi fi bucuros sa coloboram astept propuneri

 6. petre says:

  aveti pueti din soiul Lara?

 7. MARIUS says:

  as dori sa cumpar puieti de nuc Kogalniceanu + altele asemanatoare pentru o suprafata de 2 ha

  • adrian says:

   salut marius, scuze de deranj am vazut postatrea ta din decembrie 2014 si eram curios daca ai gasit undeva de cumparat soiul kogalniceanumultumesc si scuze de deranj pentru ca nici eu nu il gasesc de cumparat si poate m-ai putea indruma si pe mine catre cineva.

 8. cosaru says:

  Sunt din România şi aşi dori să cumpăr puieti de nuc altoiţi din Republica Moldova. Îmi puteţi comunica la adresa de mai sus procedura şi dacă se poate comanda prin email.

 9. ugron gavril says:

  Tot respectul,intentionam sa infiintam o plantatie de nuci pe 2 ha in toamna anului 2015 in Romania,zona Tg.Secuiesc.Terenul este momentan islazi,ce soiuti propuneti,si la ce preturi la puieti de 90 /120 cm,care ar intra pe rod in anul 4 /6 .Deasemeni avem un teren de 2-3 ha destul de secetos (anul trecut m avut floarea soarelio pe care au vizitat des ursii),ce soiuri ar fi indcate ptr acest teren.
  cu stima

 10. Elisaveta says:

  vreau sa procur puieti de nuc -100 buc.asi dori sa-mi recomandati un sort bun.care da roada buna multi ani .multumesc anticipat.tel 060389283

 11. cristian says:

  cita costa 200 de puieti /multumesc

 12. alexandru says:

  se poate de aflat ceva date de contact, email, etc la producatorii de puieti de nuc ?? eventual as vrea sa iau legatura cu ei pentru ifnormatii, achizitii

 13. Buna ziua !
  As dori, va rog, o oferta de pret la puietii de nuc – soiul frantuzesc
  As dori sa infiintez o livada de nuc pe 2 ha si ma intereseaza sa achizitionez 200buc.
  Daca faceti si proiect de plantare, va rog sa imi spuneti si cat ma costa un astfel de proiect.
  VA MULTUMESC MULT !

 14. Va rog sa imi spuneti si daca soiul frantuzesc se preteaza pentru zona BACAU sau daca imi puteti recomanda un soi potrivit zonei.
  Va multumesc !

 15. larisa josan says:

  as putea sa achizitionez 40 de pueti sort cogalnicianu si cinci sort piscianschii pentru un teren de 40 de ari din nisporeni si pretul va rog mult multumesc……..

 16. Aaborg says:

  buna ziua as fi interesat si eu de pueti de nuc lara pentru 2 ha as dori sa stiu pretul … multumesc astept raspunsul dumneavoastra

 17. Diana Runcan says:

  Buna ziua!
  Sunt interesata de plantarea unei parcele de teren cu puet de nuc altoit. Intrebarea mea este daca mai aveti puet nuc altoit de 2-3 ani, ce soiuri si ce preturi? Ma intereseaza pentru plantarea imediata, in primavara aceasta.
  Multumesc anticipat!

 18. SOPU IOAN says:

  Buna ziua! As dori sa cumpar un numar mai mic de puieti de nuc, din soiul Kogalniceanu, pt toamna lui 2015. Sint din Romania si as vrea sa stiu daca se poate si care este pretul ?

 19. Dinu says:

  Doresc sa infiintez o plantatie de alune de padure la Iaşi 10 ha caut collaboratori associare!!

 20. Vasile says:

  Vad f multe postari aici dar nu vad nici un raspuns. Poate ca raspundeti pe mailul celor ce adreseaza intrebarea insa ar fi bine sa raspundeti si pe forum deoarece unele raspunsuri ar putea interesa pe mai multi cititori.
  Vreau sa plantez in toamna 2015 cca 20 ari cu un soi de nuc care sa rezista iernilor mai aspre din Bucovina. Daca aveti va rog sa-mi comunicati pretul per buc. atat pt cultura principala cat si pentru polenizatori (daca e cazul)

 21. Carcea Ioan says:

  Doresc sa plantez nuci pe un hectar in judetul Iasi. As prefera nici altoiti in Republica Moldova. Se pot livra direct in Iasi sau cum pot fi trecuti prin vama? Astept un raspuns la tel.0744513599 pentru plantarea in toamna 2015 sau primavara 2016.

 22. florea maria says:

  as dori sa plantez puieti de nuci pe 4000 m2 teren intravilan in loc Dolhasca,Suceava. Ce soiuri se potrivesc? Citi puieti ar trebui achizitionati? Preturile? As dori si asociere cu persoane pricepute in plantarea acestora Multumesc!

 23. Nadia says:

  Vreau sa cumpar pueti di ALUN alCherkaschi,ATa-Baba si tufasi di muri daca aveti,vreu sa stiu prezu si telefono ca sa vorbesc derect….mulzunesc…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *