Питомники орехоплодных культур в Молдавии

Producătorii licențiați de Material Săditor de Culturi Nucifere cu care colaborează UAPCN.

Pepiniera Voinești
Fondată de mai bine de 30 de ani, Pepiniera Voinești a evoluat constant în plan sortimental, tehnologic și în relația cu clienții săi. Astăzi suntem capabili să furnizăm material săditor la nivelul celor mai exigente criterii de calitate și să asistăm clienții noștri în toate procesele legate de înființarea și exploatarea livezilor lor.
Pepiniera noastră colaborează cu serviciul oficial de certificare (www.ansa.gov.md) și se află în lista anuală a pepinieriștilor agreați de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Materialul săditor pe care îl producem are origine controlată și este recunoscut oficial ca autentic soiului declarat și liber de patogeni.

Pepiniera pomicolă “MIHAI CONOVAL”, Florești
Producător licenţiat de pomi altoiţi de Culturi Nucifere. Preşedintele AO de CULTURI NUCIFERE “FLOREŞTI”. Altoeşte la comandă toate soiurile de nuc întroduse’n Registrul de Stat.

no images were found

Pepiniera pomicolă “GAVRILIŢA ION”,  Drochia, vice-preşedinte AO de Culturi Nucifere “DROCHIA”.
Producător de material semincer de culturi legumicole şi pomicole. Material săditor altoit de nuc. Un colaborator bun cu Ştiinţa.

no images were found

Gospodăria țărănească “BOBEIKO VASILE”, com. Zaim, r-ul Căușeni.
Producător de material săditor pomicol altoit: nuc, migdal, cais, prun, piersic, măr, păr şi gutui. Îndeplineşte altoirea, stratificarea, călirea şi certificarea la comandă.

no images were found

Pepiniera licențiată de Cresterea Puieților de Nuc “GOSPODARUL REDIU”
Asociaţia ştiinţifico-practică licenţiată în produceria materialului săditor altoit pomicol performant. Producerea puieţilor altoiţi de nuc soiuri întroduse în registrul de stat.
Culturile de bază: Nucul, Alunul, prunul, viţa de vie, coacăzul etc.
Distribuire: Moldova, Rusia, Ukraina, România, Cazahstan, Armenia, Cipru.

no images were found

Pepiniera pomicolă SC “AMG-KERNEL” SRL, Soroca.
Lider independent la producerea materialului săditor de nuc altoit şi altor culturi pomicole.